banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!tkrdroid

banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

 Amennyiben még többet szeretnél megtudni a TKR -ről, akkor kattints IDE vagy ide, de persze az ikon -ra vagy logo -ra is működik!

banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

 Ha a mobilon használt böngésződ nem tudja a banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!"könyvjelző" vagy banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!"gyorsgomb" létrehozását vagy csak egyedi banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!ikont akarsz beállítani, akkor ITT is letölthetsz hozzá egy ingyenes androidos alkalmazást!

 Természetesen én a banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!TKR -el kapcsolatosan az itt látható ikonokat javaslom letölteni és felhasználni ( a tkr.ico helyett inkább a TKR.jpg, a tkr.png vagy a tkr.bmp ajánlott, mert találkoztam már olyan mobillal is, ami alapból nem ismerte fel az ico képeket )!

 Persze az előzőeket elsősorban azoknak valósítottam meg, akik a TKR néhány belépési pontját már használták és a további belépési pontokat ugyanolyan gyorsan szeretnék elérni ( ne kelljen mindig a menürendszeren keresztül megkeresni vagy a címet újból és újból beírni, stb. ). Természetesen a TKR indító lapján található menürendszer is megfelel ezeknek a belépési pontoknak, de jelenleg előfordul az is, hogy egy belépési pont több menüponton keresztül is elérhető ( mobilon is ).

banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

TKR 366

TKR 366

banjozsef.hu - tkrinfo, tkrpláza, TKR, BJ, BJ_TOOLS, TKR_TOOLS, tkrmobil, tkrxml, tkrmost, tkrnet, személymenedzselés, tkrpédia, tkredzés, tkrdroidtkrinfo banjozsef.hu - tkrinfo, tkrpláza, TKR, Bjsoft, TKR, TKR 366, bjSql, bjblog

banjozsef.hu - tkrplaza, tkrpláza, tkr pláza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

banjozsef.hu - tkrplaza, tkrpláza, tkr pláza, TKR, BJ, BJ_TOOLS, TKR_TOOLS, tkrmobil, tkrxml, tkrmost, tkrnet, személymenedzselés, tkrpédia, tkredzés, tkrdroidTKR Pláza banjozsef.hu - tkrplaza, tkrpláza, tkr pláza, TKR, Bjsoft, TKR, TKR 366, bjSql, bjblog

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések